HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Product was successfully added to your shopping cart.

Totalgaranti på solcelleanlæg fra X-Sol Danmark

X-Sol Danmark giver 12 års totalgaranti på dit solcelleanlæg og yderligere 25 års effektgaranti på solcellemodulerne. Det giver vi dig, fordi vi med vores erfaring på solcelleområdet er helt sikre på, at vi leverer et kvalitetsprodukt til dig, som vi kan stå indenfor - også om 10 og 25 år. Du kan derfor være helt tryg, når du køber dine solceller hos X-Sol Danmark.

10 års totalgaranti omfatter:

  • Montage & tilslutning til elinstallation
  • Montageudstyr

12 års garanti

  • Solceller

X-Sol Danmarks 25 års effektgaranti på solcellemoduler sikrer dig:

  • Minimum 90 % effekt indtil 10 år efter monteringsdatoen
  • Minimum 80 % effekt indtil 25 år efter monteringsdatoen


Garantierne er gældende for solcelleanlæg, der er købt som en totalløsning (solcellemoduler, vekselretter, montageudstyr) af X-Sol Danmark, og som er monteret og tilsluttet af X-Sol Danmark eller af en tredjemand udpeget af X-Sol Danmark. Garantierne kan udelukkende gøres gældende, såfremt der ikke er foretaget indgreb eller forsøg herpå i anlægget, herunder til- eller sammenkobling af flere komponenter end oprindeligt installeret af X-Sol Danmark. Garantien kan ikke gøres gældende, såfremt der er foretaget installationer af andre end X-Sol Danmark eller tredjemand udpeget af X-Sol Danmark. For at opretholde garantiadgangen skal solcelleanlægget løbende overvåges og vedligeholdes i overensstemmelse med X-Sol Danmarks retningslinjer og producenternes brugermanualer.


12 års garanti på solceller/paneler

Som en af de eneste Europaiske fabrikker, tilbyder vi og producenten 12 års garanti mod fabrikationsfejl på alle vores standard solceller.

Garantien gælder fx. hvis et panel producerer dårligt eller slet ikke (cellekortslutning, utæt
silikone, dårlige lodninger osv).


Lineær ydelsesgaranti

Alle solceller taber langsomt evnen til at producere strøm, og de fleste producenter garanterer, at produktionen ikke går under 10% af mærkeeffekten indefor de første 10 år, og ikke under 20% af mærkeeffekten mellem 10 og 25 år. Det giver i gennemsnit 0,8% om året. Det betyder, at hvis dine nye paneler fx. kun leverer 90% efter år 2, så er det inden for specifikationerne, og du må acceptere det.

Hos X-Sol Danmark producere vi vores solpaneler efter en såkaldt "liniær ydelsesgaranti", som netop giver garanti for, at solceller ikke pludselig dykker i effekt efter 3. år eller 12. år.
Nedenstående kurven ses vores grønne område din ekstra ydelsesgaranti.

X-Sol Danmark Linear Garanti på solceller


Plus tolerance (0..+5W)

Hos X-Sol Danmark producere vi vores solceller/solpaneler med en såkaldt "plus tolerance" garanti, hvilket betyder, at de er sorteret med de fineste solceller, så de producerer fra 0 til +3W - +5W af den opgivne effekt, dvs. 280W bliver til 283-285W. Og dermed er der ingen af vores paneler, der er under mærkeeffekten.

De fleste solcellefabrikater sorterer de enkelte solceller i et panel, så hele panelet ligger indenfor +/-3% af mærkeeffekten. Eksempelvis kan et panel på 235W i praksis svinge fra 228 - 242W. Det er sådan set fair nok, da de i gennemsnit vil ligge som opgivet. Men hvis der nu eksempelvis er et eller flere paneler på 228W i samme serieforbundne streng som dem på 242W, så nedsætter de dårlige paneler også effekten for de gode paneler, og hele strengen vil producere under mærkeeffekten.


modstandsdygtigt mod ammoniak Ammoniak resistente (IEC 62716)

Alle vores solceller / solpaneler er i stand til at modstå en ammoniak atmosfære og er derfor velegnet til installation på en gård, stald eller drivhuse.

Junctionbox, kabler mm på vores solceller, der anvendes, er særligt resistente over for denne specifikke gas, som i værste tilfælde kan forårsage af solcellen / solpanel nedbrydes.


Solcelle modstår salttåge Salttåge korrosionsbestandig (IEC 61701)

Alle vores solceller / solpaneler kan installeres i alle kystområder takket være et design, der er i stand til at modstå en saltbelastet atmosfære. Både metalliske og ikke-metalliske solcelle-komponenter er modstandsdygtige over for høje saltkoncentrationer
.


Solcelle brandmodstand

Brandmodstand - Klasse 1

Alle vores solceller / solpaneler er certificeret KLASSE 1 til brandreaktion i henhold til UNI 9177-standarden, efter afslutning og afprøvning af test Det betyder, at X-Sol Danmarks solceller / solpaneler kan bruges på en lang række tildækning, selv dem med særlige sikkerhedskrav.