ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Product was successfully added to your shopping cart.

Totalgaranti på solcelleanlæg fra X-Sol Danmark

X-Sol Danmark giver 15 års totalgaranti på dit solcelleanlæg og yderligere 25 års effektgaranti på solcellemodulerne. Det giver vi dig, fordi vi med vores erfaring på solcelleområdet er helt sikre på, at vi leverer et kvalitetsprodukt til dig, som vi kan stå indenfor - også om 10 og 25 år. Vores produkter fra solceller, inverter og montagesystem er alle produceret i Europa. Vi har med få undtagelse nogle produkter som kommer udefra Europa, men i disse tilfælde ligger der teknisk supportafdeling i Europa.
Det skal være trygt at handle hos X-Sol Danmark.

10 års totalgaranti omfatter:

Montageudstyr

 • Garantiperioden er 10 (ti) år og tælles fra datoen for færdiggørelsen af ​​installationen af ​produkterne.
  Garantien dækker fysiske defekter på produkterne, der går ud over deres normale slid, og ansvaret under garantien dækker kun mangler, der skyldes årsagerne til den solgte vare.


Inverter garanti
 

Fronius inverter som produceres i Østrig, er en af markeds helt store producenter indenfor inverter.

 • FRONIUS GARANTI PLUS
  Fronius inverter kommer med 2 års garanti fra starten, og ved tilmelding på Solar.web registering, får man ekstra 3 år ekstra garanti.      3 års ekstra garanti udover de 2 års standard garanti dækker materialeudgifter og service- og transportbeløb i hele de femårige garantiperiode.
 • FRONIUS GARANTI
  Ud over den standardmæssige garantiperiode på 2 år er Fronius-garantien på yderligere 5 år. Dermed er alle materialeudgifter og det faste service- og transportbeløb dækket i 2 år. Hertil får du yderligere 5 års garantibeskyttelse på materialer – altså i alt 2 års fuld garanti og 5 års garanti på dele år.

 • GARANTI FORLÆNGELSE PÅ 10 - 15 - 20 år.  
  Mod betaling kan der anmodes om en garantiforlængelse op til 6 måneder efter, at inverter er blevet installeret.
  Garantiforlængelserne gælder udelukkende for Fronius- installerede, som kan identificeres entydigt med serienummeret.
  En forlængelse på 10, 15 eller 20 år fra apparatet forlader Fronius.

 • X-Sol Danmark de første 2 års service.
  X-Sol Danmark er autoseret Fronius Service Partner, som giver os unik muligheder, viden om inverterne, og kan service og udfør reparation af disse på stedet. De første 2 år når vi har står for installationen bliver der givet øjeblikligt besked omkring fejl, driftforstyrelser mm. som vi kan udbedre online eller hvor vi sender vores montør til at udbedre. 


Solceller

 • 15 års produktiongaranti

X-Sol Danmarks 25 års effektgaranti på solcellemoduler sikrer dig:

 • Minimum 90 % effekt indtil 10 år efter monteringsdatoen
 • Minimum 80 % effekt indtil 25 år efter monteringsdatoen


Garantierne er gældende for solcelleanlæg, der er købt som en totalløsning (solcellemoduler, vekselretter, montageudstyr) af X-Sol Danmark, og som er monteret og tilsluttet af X-Sol Danmark eller af en tredjemand udpeget af X-Sol Danmark. Garantierne kan udelukkende gøres gældende, såfremt der ikke er foretaget indgreb eller forsøg herpå i anlægget, herunder til- eller sammenkobling af flere komponenter end oprindeligt installeret af X-Sol Danmark. Garantien kan ikke gøres gældende, såfremt der er foretaget installationer af andre end X-Sol Danmark eller tredjemand udpeget af X-Sol Danmark. For at opretholde garantiadgangen skal solcelleanlægget løbende overvåges og vedligeholdes i overensstemmelse med X-Sol Danmarks retningslinjer og producenternes brugermanualer.


15 års garanti på solceller/paneler

Som en af de eneste Europaiske fabrikker, tilbyder vi og producenten 15 års garanti mod fabrikationsfejl på alle vores standard solceller.

Garantien gælder fx. hvis et panel producerer dårligt eller slet ikke (cellekortslutning, utæt
silikone, dårlige lodninger osv).


Lineær ydelsesgaranti

Alle solceller taber langsomt evnen til at producere strøm, og de fleste producenter garanterer, at produktionen ikke går under 10% af mærkeeffekten indefor de første 10 år, og ikke under 20% af mærkeeffekten mellem 10 og 25 år. Det giver i gennemsnit 0,8% om året. Det betyder, at hvis dine nye paneler fx. kun leverer 90% efter år 2, så er det inden for specifikationerne, og du må acceptere det.

Hos X-Sol Danmark producere vi vores solpaneler efter en såkaldt "liniær ydelsesgaranti", som netop giver garanti for, at solceller ikke pludselig dykker i effekt efter 3. år eller 12. år.
Nedenstående kurven ses vores grønne område din ekstra ydelsesgaranti.

X-Sol Danmark Linear Garanti på solceller


Plus tolerance (0..+5W)

Hos X-Sol Danmark producere vi vores solceller/solpaneler med en såkaldt "plus tolerance" garanti, hvilket betyder, at de er sorteret med de fineste solceller, så de producerer fra 0 til +3W - +5W af den opgivne effekt, dvs. 280W bliver til 283-285W. Og dermed er der ingen af vores paneler, der er under mærkeeffekten.

De fleste solcellefabrikater sorterer de enkelte solceller i et panel, så hele panelet ligger indenfor +/-3% af mærkeeffekten. Eksempelvis kan et panel på 235W i praksis svinge fra 228 - 242W. Det er sådan set fair nok, da de i gennemsnit vil ligge som opgivet. Men hvis der nu eksempelvis er et eller flere paneler på 228W i samme serieforbundne streng som dem på 242W, så nedsætter de dårlige paneler også effekten for de gode paneler, og hele strengen vil producere under mærkeeffekten.


modstandsdygtigt mod ammoniak Ammoniak resistente (IEC 62716)

Alle vores solceller / solpaneler er i stand til at modstå en ammoniak atmosfære og er derfor velegnet til installation på en gård, stald eller drivhuse.
Junctionbox, kabler mm på vores solceller, der anvendes, er særligt resistente over for denne specifikke gas, som i værste tilfælde kan forårsage af solcellen / solpanel nedbrydes.


Solcelle modstår salttåge Salttåge korrosionsbestandig (IEC 61701)

Alle vores solceller / solpaneler kan installeres i alle kystområder takket være et design, der er i stand til at modstå en saltbelastet atmosfære. Både metalliske og ikke-metalliske solcelle-komponenter er modstandsdygtige over for høje saltkoncentrationer.


Solcelle brandmodstand

Brandmodstand - Klasse 1

Alle vores solceller / solpaneler er certificeret KLASSE 1 til brandreaktion i henhold til UNI 9177-standarden, efter afslutning og afprøvning af test Det betyder, at X-Sol Danmarks solceller / solpaneler kan bruges på en lang række tildækning, selv dem med særlige sikkerhedskrav.