HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Valg af solceller - bedste solceller

Hos X-Sol Danmark arbejder og producerer vi to typer af solceller Monokrystalinske og Polykrystalinske solceller.                                              Monokrystalinsk solar panel         Polykrystalinsk bedste solceller 
                                                    Monokrystalinsk                                Polykrystalinsk


Monokrystalinske solceller er bedst, når der er sollys direkte på solcellen, der producerer den meste strøm, og vil producere mere en Polykrystalinsk solceller.
Monokrystralinsk solcelle er meget sorte og synes næsten 100% sort. 

Polykrystalinsk solceller er bedst, når der er sollys direkte på solcellen, men Polykrystalinske solceller proucerer mere strøm, når der er overskyet og gråvejr, end Monokrystalinske solceller, hvilket skyldes, at Polykrystalinske solceller er mere lysfølsomme end Monokrystalinske solceller. 
Polykrystalinske solceller har et lidt mere blåt skær.

Bedste solceller ? hvilken skal du vælge

Bedste solceller, personligt hos X-Sol Danmark ville vi anbefale, at man vælge Polykrystalinske solceller, når man bor i Nordeuropa. 
På den lange bane får du 8% mere produktion ud af dine solceller ved at vælge Polykrystalinske frem for Monokrystalinske solceller, hvilket skyldes, at vi i Danmark tit og ofte har overskyet/gråt vejr.
Monokrystalinsk og Polykrystalinsk solceller er begge lysfølsomme.
Polykrystalinske solceller er produceret til de ultraviolette lysstråler, vi har her i Nordeuropa og kan den måde fange mere lys på en gråvejrsdag end Monokrystalinske.
Det at den Polykrystalinske solcelle er lidt mere blå, betyder ikke noget, for når den ligger på taget med en hældning på 25-45o, så ser man ikke forskellen.

 

 Hus med momokrystralinske  Hus opsat med Monokrystalinske 

Hus opsat med Polykrystalinske  Hus opsat med Polykrystalinske