HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Hos X-Sol Danmark fremstiller vi solceller på egen fabrik i Polen med mere end 15 års erfaring og en produktionskapacitet på over 30MV pr. år.

Vores produktion består af både on-grid (på el-nettet) off-grid (ikke på el-nettet), mobil solceller samt specielt fremstillede solceller efter mål og design.

Med den meget høje standard i vores produktion har vi ingen problemer med en garantiordning på 10 år på vores solceller samt 10 års ydelsesgaranti på 90%.

Udover at producere solceller af høj standard, ved vi godt, at det ikke nytter, at man har en høj kvalitetsproduktion af solceller, hvis ikke også inverterne har lige så høj standard, derfor har vi indgået forhandleraftale med nogle af de førende i verden på inverter/vekselretter, heriblandt kan vi tilbyde inverter/vekselretter fra ABB, Fornius, KLNE, Growatt, Solaxpower, Phocos, Victron Energy. På den måde kan vi tilbyde alle typer af sammensætninger, så vore kunder får lige præcis den installation, de ønsker.

Som om det ikke er nok, så har vi hos X-Sol Danmark også egne specialuddannede installationsteams, som har været igennem mange kurser indenfor solcelle installationer, derfor får du eksperterne på din opgave, når du bestiller dit anlæg installeret af os. Vore mange teams laver installationer rundt i hele verden og kender til alle de krav, der måtte være i de enkelte lande, før opgaven påbegyndes.

Tag en snak med os, før din opgave skal igang, så hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, der matcher dine krav - der er ingen installationer, der er ens - alt skal være gennemtænkt og designet til din opgave.

Solcelleanlæg med garanti 
 

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

   

7 vare(r)

   

7 vare(r)