HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Flex Ultra solceller til sejlbåd  

Green solution solceller

Flex Ultra solceller er det bedste valg af fleksibel solceller til båd, da den er specielt egnet til installation på din båd (marine) grundet en skridsikkert overflade (med og uden vand), med en samtidig mere beskyttet overflade (dobbelt UV-beskyttet), så man kan gå på solcellen uden problemer (max 100 kg og iført blødt fodtøj). 

Det betyder, at du med Flex Ultra solceller kan installere den på dækket af din sejlbåd uden at skulle være bekymret for, at din solcelle går i stykker.
Solcellen har også en højere produktivitet, da den på overfladen har en speciel hård coatet prismatisk overflade, som tiltrækker mere sollys. Det betyder, at du nu vil kunne opnå mere energi fra din solcelle, tidligt om morgen og sent om aften.

Solcellerne er udviklet til at kunne håndtere den høje varme man kan opnå i middelhavet, uden at den at skade enmet det er monteret på, eller skade solcellen. 

Flex solcelle til sejlbåd som kan nemt monteres direkte på Canas som sprayhood/kaleche på din sejlbåd eller på dit telt.

Flex solcelle fås som standard i 4 forskellige størrelser, 36, 75, 90 og 150 watt, men hvis størrelsen ikke passer til det sted, du ønsker at placere en eller flere solceller, kan du også få fremstillet din egen Flex Solcelle efter dine mål, med den samme ydelse og specifikationer som vores standard størrelser.

Hvis du er i tvivl om dit forbrug og størrelse af Flex solcelle der passer til dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rigtige størrelse, blot ring eller skriv til os på telefon 2632 2045 eller mail info@x-sol.dk.

Vil du læse mere om forskellen på Ultra og Light Flex solpanel

Flex solceller X-Sol Danmark

 

 

Solcellerne fåes i 4 forskellige standardstørrelser, 36watt, 75watt, 90watt, 150watt, men hvis du har et specielt mål, hvor du vil have din solcelle monteret, så fremstiller vi også solcellen efter mål.


Se datablad på alle flex solceller
Flex solceller datablad 36watt, 75watt, 150 watt,


Flex Ultra Solcelle, Flex solceller til sejlbåd.

solpanel til båd X-Sol Danmark   Fleksibel solceller X-Sol Danmark   Solceller til sejlbåd

Product was successfully added to your shopping cart.
Flex solceller til båd

Flex solceller til båd

   

8 vare(r)

   

8 vare(r)