HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Flex Ultra solceller til sejlbåd  

Green solution solceller

Flex Ultra solceller er det bedste valg af fleksibel solceller til båd, da den er specielt egnet til installation på din båd (marine solpaneler) grundet en skridsikkert overflade (med og uden vand), med en samtidig mere beskyttet overflade mod saltvand (dobbelt UV-beskyttet), så man kan gå på solcellen uden problemer (max 100 kg og iført blødt fodtøj). 

Flex Ultra solceller kan installeres på dækket af din båd uden at skulle være bekymret for, at din solcelle går i stykker.
Vores solcellen / marine solpaneler har også en højere produktivitet, da den speciel overfladen af hård coatet prismatisk overflade, beskytter mod saltvand samtidige med at den tiltrækker mere sollys. Det betyder, at du nu vil kunne opnå mere energi fra din solcelle, tidligt om morgen og sent om aften.

Solcellerne er udviklet til at kunne håndtere den høje varme, uden at den at skade enmet det er monteret på, eller skade solcellen. 

Flex solcelle til sejlbåd som kan nemt monteres direkte på Canas som sprayhood/kaleche på din sejlbåd eller på dit telt.

FleFlex solceller X-Sol Danmarkx solcelle fås som standard i 4 forskellige størrelser, 36, 75, 90 og 150 watt, men hvis størrelsen ikke passer til det sted, du ønsker at placere en eller flere solceller, kan du også få fremstillet din egen Flex Solcelle efter dine mål, med den samme ydelse og specifikationer som vores standard størrelser. 

Hvis du er i tvivl om dit forbrug og størrelse af Flex solcelle der passer til dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rigtige størrelse, blot ring eller skriv til os på telefon 2632 2045 eller mail info@x-sol.dk.

Vil du læse mere om forskellen på Ultra og Light Flex solpanel 

Forsat ikke sikker på at du skal vælge FlexUltra, så kan du læs eller ser mere om dem på vores blog eller video.

Se datablad på alle flex solceller
Flex solceller datablad 36watt, 75watt, 150 watt,


Flex Ultra Solcelle, Flex solceller til sejlbåd.

solpanel til båd X-Sol Danmark   Fleksibel solceller X-Sol Danmark   Solceller til sejlbåd

Product was successfully added to your shopping cart.
Flex solceller til båd

Flex solceller til båd

   

9 vare(r)

   

9 vare(r)