HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Spørg en fagmand på alt, du mangler svar på vedr. Flex solceller.


Michael Withander Michael Withander svarer løbende på spørgsmål fra interesserede folk på Flex solceller. Derfor har vi lagt de fleste spørgsmål og svar op her.
 Er der nogle spørgsmål, du ikke fik svar på, kan du altid sende en mail til michael@x-sol.dk, så skal vi hurtigt komme tilbage med svar.

1. 
Hvor meget kan jeg bøje et solpanel?

Flex solceller har en bøjnings- eller krumningsradius på 5 meter; den minimale radius man kan bøje Flex solcellen, uden at den knækker eller beskadiges eller levetiden forkortes. 

2. Hvilken solcelle passer til mit batteri?
36 watt Flex solcelle optimal op til 30 Ah batteri 
75 watt Flex solcelle optimal op til 60 Ah batteri
90 watt Flex solcelle optimal op til 80 Ah batteri
150 watt Flex solcelle
optimal op til 120 Ah batteri


3. Er Flex solcellerne vandtætte?
Flex Ultra solcellen tåler vand, saltvand, og samledåserne og stik er vandtætte (IP65 godkendt), så den uden problemer kan monteres på din båd.

4. Hvor skal solcellen placeres?

Det er vigtigt, at du sørger for at placere din solcelle på et solrigt sted og prøve at undgå skygge. Skygger det på solcellen, vil effekten blive mindre, men du får stadigvæk strøm. Det kan samtidig være en god ide at have ekstra plads med i overvejelserne, hvis du senere ønsker at udvide med en ekstra solcelle.

5. Hvorfor skal jeg bruge en regulator / batterilader?

Med en regulator tilsluttet din Flex solcelle, holder du dit batteri beskyttet mod overopladning, men holder det også altid fuldt opladet. Alle vore regulatorer har en beskyttelsesstyring, som beskytter dit batteri mod overopladning. En regulator er hjertet i dit anlæg. En dårlig regulator kan skade dit batteri, hvorimod en god regulator kan forlænge dit batteris levetid. 

6. Kan jeg udvide med ekstra solceller?

Bliver behovet for mere strøm større, kan du udvide dit anlæg med ekstra Flex solceller. Du kan let udvide dit solcelleanlæg med en solcelle mere helt uden at trække nye kabler. Det eneste, du skal have, er en ekstra Flex solcelle og måske en ny regulator, hvis din regulator ikke er stor nok til at håndtere flere watt/amp. Tag en snak med os, så finder vi frem til den bedste udvidelse til dig.

7. Bliver solcellen ikke meget varm, når der ikke er luft under den?
Flex solceller er specielt udviklet med det formål at kunne klæbes helt fladt til et produkt, derfor er der også tænkt på varmen, og alle Flex solceller har en luftcirkulation på overfladen, så de let kan komme af med varmen. Flex solcellen bliver ikke lige så varm som en standard solceller, som har glas og alurammer, som tiltrækker varmen. 

8. Kan jeg gå på Flex solcellen?

Hvis du installerer Flex solcellen på en fint og jævnt flad overflade uden synlige fejl, stigninger, kurver, riller og andre ujævnheder, så kan man gå på solcellen uden problemer. 

9. Hvor længe holder Flex solcellerne?
Flex solcelle er et kvalitetsprodukt, som har en ydelsesgaranti på 10 år, og derefter er der 90% tilbage af ydelse i solcellen, efter 25 år er der 80% ydelsesgaranti. Ydermere leveres Flex Light solcellen med 2 års produktgaranti og Flex Ultra solcelle med 5 års produktgaranti

10. Skal jeg bruge et specielt batteri?
Flex solceller kan lade op på alle batterier, men hvis du vil have en regulator til at styre opladningen, skal du være sikker på, at den kan håndter solcellen. Hos X-Sol Danmark forhandler vi kun regulatorer, som arbejder sammen med vores solceller. 

 

Product was successfully added to your shopping cart.
FAQ

FAQ