ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Flex Light solceller til campingvogn og autocamper er et højkvalitets-produkt med høj effekt både i fuld sol og gråvejr. Vores solceller henvender sig til den professionelle bruger, som vil have et kvalitetsprodukt, som holder i mange år. 


FlexLight solcelle er udviklet specielt til at kunne modstå de høje varmegrader, så man trygt kan få produceret strøm både ved høje og lave temperaturer, selv liggende fladt på taget af en campingvogn.
Læs mere om FlexLight solceller her.

Selvforsynende og grøn
Nedenstående finder du nogle komplette pakkeløsninger, hvor du kan vælge, hvor selvforsynende og grøn, du ønsker at være. 
Antal dage er de dage, du kan bruge vognen uden at tilslutte 230 volt, hvilket giver dig fuld frihed til at overnatte midt i naturen eller spare penge på pladsen. Kan du ikke undvære 230 volt, kan du få en 230 volt inverter tilsluttet dit batteri til at lave 230 volt.

Overlad installationen trygt til X-Sol Danmark
X-Sol Danmark´s mobile service kører rundt i hele Danmark og laver installationer af solceller, batteri mm. på campingvogne, autocampere mm. Du får en sikker og tryg installation udført af fagfolk med 10 års erfaring indenfor solcellebranchen. Installationen foregår hos dig eller lige det sted, hvor din vogn befinder sig.
Du kan læse mere om vores mobile service her du kan også se nogle installationer vi har lavet på vores blog

Beregning af dit solcelleanlæg
Er du usikker på hvor stort et anlæg, du har brug for, så download vores udregningsskema, og du kan hurtigt finde frem til hvilken af vores mange pakkeløsninger, der passer til dit behov.

Flex solcelle udregningsskema

Product was successfully added to your shopping cart.
Solceller til campingvogn

Solceller til campingvogn

   

9 vare(r)

   

9 vare(r)