HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7 
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Solcelleanlæg uden batteri

Hos X-Sol Danmark ApS tilbyder vi kun solcelleanlæg uden batteri af den højeste kvalitet.
Alle produkter fra inverter til solceller kommer fra EU og er af den førende kvalitet på markedet. Med X-Sol Danmark som din leverandør af dit solcelleanlæg får du en leverandør, som siden 2009 dagligt har været med til udvikling af solceller og har mange anlæg både store såvel som små på CV'et .


I dag handler det om at kunne udnytte så meget af sin egen strøm, som solcelleren kan producere. Derfor er nedenstående solcelleanlæg forberedt til batterier så man kan tilkøbe det efterfølgende til sit anlæg, og på den måde benytte egen strøm om aftenen eller natten. Der findes også mange andre løsninger, hvis man ikke lige ønsker at investere i batterier. Men hvorfor ikke benytte overskudsstrøm til opvarmning af vand, strøm til swimmingpoolens pumpe, air condition, opladning af el-bil mm.?

Professionel rådgivning

Her på siden kan du se et stort udvalg af standardløsninger, men vi anbefaler altid at tage fat i en af vores energieksperter og få en professionel rådgivning omkring dine muligheder for solceller. Det er gratis, og du får en dybdegående gennemgang af de muligheder, du har med et solcelleanlæg fra os. kontakt os her 

Solcelleanlæg

Product was successfully added to your shopping cart.
solcelleanlæg uden batteri

solcelleanlæg uden batteri

   

7 vare(r)

   

7 vare(r)