ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Solcelleanlæg i haven

Hos X-Sol Danmark har vi flere løsninger indenfor stativ på jord/mark til solcelleanlæg. Standardløsninger eller løsninger lavet så de passer til det ønskede placering. Fælles for disse er, at alle systemer er designet og udviklet af materiale til at kunne holde i mange år med en garanti på over 25 år.

Et solcelleanlæg på jorden er et godt alternativ, når man ikke har den optimale placering på taget, eller pladsen er for lille. Dermed  kan man med fordel anvende stativ på jorden. Med et stativ på jord kan man lave en optimal placering med retning stik syd. Når solcellerne er sat stik syd, har man heller ikke brug for så mange solceller for at dække sit behov. Dermed kan pladsen være mindre, end hvis det var på taget.

Solcelleanlæg på jord tilpasset placering Stativ lavet efter mål

Solcelleanlæg tilpasset til haven 
Et solcelleanlæg er måske ikke det, man helst vil kigge på i sin have. Mange gange ønsker man ikke at se på det eller synes, det fylder for meget. Ovenstående billeder viser en løsning, hvor man ikke kan se solcellerne fra huset / terrassen. Det er sat på en skråning, og går ikke højere op en stensætning bag solcellerne.
Hos X-Sol Danmark laver vi mange anlæg, som skal tilpasses til haven, så det falder naturligt og flot ind i haven, og vi kan også hjæpe dig. Ved at tage os med på råd fra starten, kan vi nemt finde frem til den bedste løsning til dig.

Standardløsninger til solceller på jord
Jordstativ kan fåes fra 1 række med en solcelle på eller en række med 6 stk. solceller over hinanden. På den måde kan man have flere solceller pr. stativ og dermed udnytte m2 bedst muligt.

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelleanlæg i haven

Solcelleanlæg i haven

   

1 vare(r)

   

1 vare(r)