ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Solcelleanlæg på jorden.

Hos X-Sol Danmark laver vi løbende installationer af solcelleanlæg på mark / jorden. Vi har flere forskellige løsninger indenfor monteringssystemer til solceller på jord - for eksempel en række eller vi kan tilbyde et stativ med op til 6 solceller, hvis pladsen er trang.

Når du vælger X-Sol Danmark som din leverandør på solceller til jord, så guider vi dig sikkert igennem, så du får den rigtige løsning til dine behov.

Vi er med hele vejen fra projekt-start, hvor vi designer 3D simuleringsløsninger, udfører vind- og stresstest, så vi ved, at monteringssystemet passer til det sted, hvor solcellerne er bedst placeret - den rapport kan bruges til indsendelse til kommunen, hvis der skal søges byggetilladelse.
Når projektet går i gang, er det vores eget installationsteam, der udfører installation og tilslutning.

Hos X-Sol Danmark arbejder vi med højkvalitetsprodukter, som alle er "made in EU". Derfor kan vi også tilbyde hurtig levering med den bedste kvalitet, man kan opnå samt den højst mulige garanti på produkterne.

Første step vælge anlæg efter størrelse, som passer til kWh pr. år. Se nedenstående anlæg. Derefter skal der søges byggetilladelse og evt. landzonetilladelse hos kommunen. 

Anden step efter kommunen's godkendelse, ankommer X-Sol Danmark til adressen, hvor vi gennemgår solcelleanlæggets- og eltavlen's placering mm. 

15 års garanti på solceller
25 års garanti på monteringssystem.

Her på siden kan du se nogle eksempler, men tag gerne en snak med os, såfremt at nedenstående pakker ikke passer til dig, så finder vi en løsning, der passer dit behov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelleanlæg på mark

Solcelleanlæg på mark

   

5 vare(r)

   

5 vare(r)