HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Solcelleanlæg med batteri øger dit forbrug af egen strøm fra dit solcelleanlæg, så du kan benytte strømmen om aftenen/natten, når solen er gået ned. Hos X-Sol Danmark arbejder vi udelukkende med højkvalitetsprodukter, som giver længere levetid samt også en del flere udvidelsesmuligheder på dit anlæg. Vi synes, det er vigtigt, at når man har købt et produkt, så har man også mulighed for at udvide det med flere løsninger eller mere produktion; som årene går, kan vores forbrug jo også ændre sig.

Vores batteriløsning fra SolarWatt "MyReserve" har lige netop de muligheder. Man kan starte med et 2,4 kWh batteri, og da man kan udvide det helt op til 60 kWh i moduler af 2,4 kWh, giver det rig mulighed for at udvide løbende. 
MyReserve batteriløsninger kommer med 5 års garanti og 80% effekt's garanti efter 10 år.

Med kombination af Fronius inverter og MyReserve batteri er det dig, der overtager kontrollen over dit anlæg. Når du har overskud af strøm, hvorfor så ikke bruge det til opvarmning af vand, opladning af el-bil, drive et hav af elektriske apparater, hvillket bare er nogle af de mange muligheder, du kan få, og X-Sol Danmark hjælper dig helt i mål. 

Her på siden finder du et udvalg af løsninger, men tag en snak med os om dine behov, så finder vi frem til det anlæg, der passer dig bedst.

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelleanlæg med batteri

Solcelleanlæg med batteri

   

4 vare(r)

   

4 vare(r)