HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Batteri til solcelleanlæg eksisterende som nye.

Tyske SolarWatt som i mange år har lavet og produceret solceller, er også kommet med batteriløsning til nye men også til eksisterende solcelleanlæg. Deres batteriløsning hedder MyReserve og er en DC/DC løsning, som tilsluttes før inverter.

Ubegrænset mængde af kWh det er en af de løsninger man får når man vælger et batteriløsning fra SolarWatt, da batterimodulerne er opdelt i 2,4 kWh. Det betyder at de løbende kan udbygges til en større løsning, uden at skulle købe en ny løsning. På den måde kan man starte allerede fra 2,4 kWh og udbygge løbende som behovet for mere opbevaring af strøm kommer. 

Hurtig reaktion betyder mere selvforbrug og lavere elregninger
MyReserve batteri har en hurtigere reaktionstid når behovet for strøm i huset opstår, som kører i løbet af dagen, det betyder at batteriet stoppet opladning, så solcellerne kan bruge strømmen direkte fra solcellerne i huset. Så snart apparater holder op med at kræve strøm, begynder MyReserve at oplade. Resultatet øget selvforbrug af solenergi. MyReserve er 20 gange hurtigere at reagere end andre batterier og levere strøm efter 0,35 sekunder, det betyder at den meget høje startstrøm som en vaskemaskine, kaffemaskine mm. i løbet af benytter når at blive brugt af solcellernes eget strøm. 
Når solen er gået ned, er det vigtigt at man bruger så meget strøm fra batteriet som muligt. MyReserve hurtige reaktion betyder 

3.000 kWh ekstra lagerkapacitet takket være selvlæringssoftware
MyReserve fungerer efter en anden opladningsstrategi. Batteriet er designet til at nå 100% opladningstilstand kort før solnedgang, så tiden brugt i denne tilstand er så kort som muligt. Det betyder ikke noget, når batteriet er fyldt - så længe den strøm, du har brug for, er der, når du har brug for den, og dette er typisk om aftenen, når solen er gået ned. Når batteriet er fyldt, er det dog meget afgørende for batteriets levetid, og MyReserve er designet til at fungere langt længere end konkurrencen!

Product was successfully added to your shopping cart.
MyReserve

MyReserve

   

5 vare(r)

   

5 vare(r)