HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Batteri til nye eller eksisterende solcelleanlæg

Tyske SolarWatt som i mange år har produceret solceller er også kommet med batteriløsning til nye samt til eksisterende solcelleanlæg. Deres batteriløsning hedder MyReserve og er en DC/DC løsning, som tilsluttes, før inverteren tilsluttes.

En af de løsninger man får, når man vælger en batteriløsning fra SolarWatt er ubegrænset mængde af kWh, da batterimodulerne er opdelt i 2,4 kWh. Det betyder at de løbende kan udbygges til en større løsning uden at skulle købe en ny løsning. På den måde kan man starte allerede fra 2,4 kWh og udbygge løbende, hvis behovet for mere opbevaring af strøm opstår.

Hurtig reaktion betyder mere selvforbrug og lavere elregninger
MyReserve batteri har en hurtigere reaktionstid, når behovet for strøm i huset opstår, som kører i løbet af dagen, hvilket betyder, at batteriet stopper opladning, så solcellerne kan bruge strømmen direkte fra solcellerne i huset. Så snart apparater holder op med at kræve strøm, begynder MyReserve at oplade. Resultatet øget selvforbrug af solenergi. MyReserve er 20 gange hurtigere til at reagere end andre batterier og leverer strøm efter 0,35 sekunder, hvilket betyder, at den meget høje startstrøm som en vaskemaskine, kaffemaskine mm. skal bruge, når at blive brugt af solcellernes egen strøm. 
Når solen er gået ned, er det vigtigt, at man bruger så meget strøm fra batteriet som muligt.

3.000 kWh ekstra lagerkapacitet takket være selvlæringssoftware
MyReserve fungerer efter en mere intelligent opladningsstrategi. Batteriet er designet til at nå 100% opladningstilstand kort før solnedgang, så tiden brugt i denne tilstand er så kort som muligt. Det betyder ikke noget, når batteriet er fyldt - så længe den strøm, du har brug for, er der, når du har brug for den, og dette er typisk om aftenen, når solen er gået ned. Når batteriet er fyldt, er det dog meget afgørende for batteriets levetid, og MyReserve er udviklet til at fungere langt længere end de konkurrerende produkter!

Download MyReserve batteri folderDownload brochue og mere info om MyReserve batteriløsning til solcelleanlæg

Product was successfully added to your shopping cart.
MyReserve

MyReserve

   

5 vare(r)

   

5 vare(r)