ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380


Huawei logo

Huawei – Verdens mest fleksible og fremtidssikrede inverter & batterisystem
Med Huawei får du et hybrid system, som går for at være markedets “mest fleksible”. Det skyldes blandt andet, at man kan starte med inverteren, uden batteribank, for så senere at udvide med batteribanken hvis behovet skulle opstå – f.eks. ved køb af varmepumpe eller elbil. Derudover kan man også starte med en mindre batteribank, som passer ens nuværende forbrug, for så at opgradere batteribanken, i takt med tiden – dette som kan gøres til hver en tid. Dermed er du ikke låst til den løsning du starter med, men i stedet fremtidssikret med høj kvalitet og funktionalitet, til meget lav pris

LUNA2000 batteri samme med SUN2000 inverter fra Huawei
Et LUNA2000 Huawei batteribank er på mellem 5-15 kW kapcitet, men med Huawei har man muligheden for at tilslutte 2 batteribanke til en inverter – dermed er det altså muligt at få en kapacitet på hele 30 kW hvis der er et behov.
Se mere om LUNA2000 batteri her

Opladning batteri fra El-nettet
Med Luna2000 fra Huawei kan du lade batterierne op om natten, hvis man ikke får nok strøm fra solcellerne. På den måde kan man købe strøm når den er billige og bruge den når den er dyr. Det giver i sig selv en kæmpe besparelse og du kan vinke farvel til de høje priser i spidsbelastning (kl. 17.00-21.00).

Product was successfully added to your shopping cart.
Huawei Inverter

Huawei Inverter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.