ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Solcelleanlæg med eller uden batteri

Hos X-Sol Danmark ApS tilbyder vi solcelleanlæg med eller uden batteri. Hvad enten du ønsker et solcelleanlæg med batterier eller blot ønsker at starte med solcelleanlægget, så kan du forvente at få et anlæg af den højeste kvalitet.
Alle produkter fra inverter, batteri til solceller kommer fra EU og er nogle af de førende på markedet. Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager et anlæg, som holder i mange år, som har et utal af udvidelsesmuligheder, da behovet af strømforbrug måske ikke er det samme om bare 3-10 år.


I dag handler det om at kunne udnytte så meget af sin egen strøm, som solcelleanlægget kan producere. Vores solcelleanlæg uden battteri, er alle forberedt til batteri og du kan derfor få batteri til vores solcelleanlægMed et solcelleanlæg med batteri, kan man benytte egen strøm om aftenen eller natten. Derudover findes der mange andre løsninger, hvis man ikke ønsker at investere i batterier. Hvorfor ikke benytte overskudsstrøm til opvarmning af vand, strøm til swimmingpoolens pumpe, air condition, opladning af el-bil mm.?

Det er alt sammen noget, X-Sol Danmark har erfaring indenfor, og vi kan også hjælpe dig.

X-Sol Danmark har opført solcelleanlæg siden 2010, og vi laver installationer både til private og erhverv med eller uden batteriløsning.


Professionel rådgivning

Her på siden kan du se et stort udvalg af standardløsninger, men vi anbefaler altid at tage fat på en af vores energieksperter og få en professionel rådgivning omkring dine muligheder for solcelleanlæg. Det er gratis, og du får en dybdegående gennemgang af de muligheder, du får med et solcelleanlæg fra os.  kontakt os her

Product was successfully added to your shopping cart.

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

   

1 til 12 af 18

  1. 1
  2. 2

   

1 til 12 af 18

  1. 1
  2. 2