HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Solcelleanlæg med eller uden batteri

Hos X-Sol Danmark ApS tilbyder vi solcelleanlæg med eller uden batteri. Hvad enten du ønsker et solcelleanlæg med batterier eller blot ønsker at starte med solcelleanlægget, så kan du forvente at få et anlæg af den højste kvalitet.
Alle produkter fra inverter, batteri og solceller kommer fra EU, og er nogle af de førende på markedet. Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager et anlæg, som holder i mange år, og det har et utal af udvidelsesmuligheder, for ønsker til strømforbrug måske ikke er det samme om bare 3-10 år.


I dag handler det om at kunne udnytte så meget af sin egen strøm, som solcelleanlægget kan producere. Man kan få batterier på sit anlæg, så man kan benytte egen strøm om aftenen eller natten. Men der er også mange andre løsninger, hvis man ikke lige ser batterier som en investering, man ønsker at foretage. Hvorfor så ikke benytte overskudsstrøm til opvarmning af vand, strøm til swimmingpoolens pumpe, air condition, opladning af el-bil mm.

Det er alt sammen noget, X-Sol Danmark har erfaring indenfor, og kan også hjælpe dig.

Solcelleanlæg fra X-Sol Danmark er noget vi har opført siden 2010, og vi laver installationer både til privat og erhverv med eller uden batteriløsning.


Professionel rådgivning

Her på siden kan du se et stort udvalg af standardløsninger, men vi anbefaler altid at tage fat på en af vores energieksperter og få en professionel rådgivning omkring dine muligheder for solcelleanlæg. Det er gratis, og du får en dybdeegående gennemgang af de muligheder, du har med et solcelleanlæg fra os.  kontakt os her

Product was successfully added to your shopping cart.

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

   

11 vare(r)

   

11 vare(r)