HURTIG LEVERING BETALING MED KREDITKORT online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Service af solcelleanlæg fra X-Sol Danmark
X-Sol Danmark service af solceller

Hos X-Sol Danmark er vi eksperter i solceller, og vi har flere års erfaring i produktion af egne solceller. Vi kender alt til både opbygning og hvor de forskellige sårbarheder på solcellerne kan findes.

Derfor ved vi hos X-Sol Danmark hvad der skal kigges på når vi laver service på solcelleanlæg. Det betyder også at vi meget hurtigt kan finde frem til en evt. fejl på et anlæg som ikke fungerer optimalt.

Udover at være eksperter i solceller, så har vi tæt samarbejde med flere producenter af inverters til solcelleanlæg, derfor har vi også den nødvendige erfaring til at kunne kontrollere og vedligeholde inverters, da vi ved hvor vigtigt der er, at man spørger for at lave løbende service og vedligeholdelse af et solcelleanlæg.

X-Sol Danmark Fronius Service PartnerX-Sol Danmark er certificeret Fronius Service Partner, hvilket betyder at vi har den nødvendige træning og know-how i reparation og vedligeholdelse af Fronius produkter.Her på siden har vi gjort det nemt at bestille service af sit solcelleanlæg, sin inverter eller at bestille installation af det.

Landsdækkende service 

Product was successfully added to your shopping cart.
Service

Service

   

9 vare(r)

   

9 vare(r)