ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

X-Sol Danmark mobile service hos dig!

X-Sol Danmark's mobile service er landsdækkende service, hvor vi løbende kommer rundt i hele Danmark til faste priser uanset hvor i landet, vi kører. Er ulykken ude og det er en sag, som haster, kan der forekomme et hastetillæg, men med X-Sol Danmark som din service parter, får du total tryghed. 

Er der tale om et anlæg, som kan være dækket at dit forsikringsselskab, kan man med fordel aflevere vores rapport til sit forsikringsselskab, da det mange gange letter ekspeditionen. 

Mobil service betyder i bund og grund, at al X-Sol Danmark's service foregår hos kunden eller på den ønskede adresse. Det betyder, at vi kommer i vores mobile servicevogn, så vi kan give den hurtigste og mest smidige hjælp til vores kunder, når og hvis service/installationen mm. skal udføres. 

Hos X-Sol Danmark er vi eksperter i solceller, og vi har flere års erfaring i produktion af egne solceller, og vi laver løbende service og vedligeholdelse af solcelleanlæg.

Hos X-Sol Danmark ved vi, hvor vi skal være opmærksomme, når vi laver service på solcelleanlæg. Vi kender alt til både opbygning, samt hvor solcellerne kan være sårbare,Det betyder også, at vi meget hurtigt kan finde frem til en evt. fejl på et anlæg, som ikke fungerer optimalt.

Udover at være eksperter i solceller, har vi et tæt samarbejde med flere producenter af inverters til solcelleanlæg, og vi har den nødvendige erfaring til at kunne kontrollere og vedligeholde inverters

X-Sol Danmark Fronius Service PartnerX-Sol Danmark er certificeret Fronius Service Partner, hvilket betyder at vi har den nødvendige træning og know-how i reparation og vedligeholdelse af Fronius produkter.


Nedenstående har vi gjort det nemt at bestille service på sit solcelleanlæg, sin inverter eller installation af anden service. Finder du ikke den service, du søger, kan vi naturligvis stadig hjælpe dig, så send en mail på info@x-sol.dk eller giv os et kald på tlf. 2632 2045.

Product was successfully added to your shopping cart.
Service

Service

   

12 vare(r)

   

12 vare(r)