HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

X-Sol Danmark mobil service hos dig!

X-Sol Danmark mobil service er landsdækkende service, hvor vi kommer løbende rundt i hele Danmark, til fast priser uanset hvor i landet. Er ulykken ude og det er en sag som haster, kan der forekomme et hastetillæg, men med X-Sol Danmark som din service parter, så får du totalt trykhed. 

Er der tale om et anlæg som kan være dækket at dit forsikringsselskab, kan man med fordel aflevere vores rapport til sit forsikringsselskab, da det mange gange ekspeditionen. 

Mobil service betyder i bund og grund at alle X-Sol Danmarks service forgår hos kunden, eller den ønskede adresse. Det betyder at vi kommer i vores mobil servicevogn, så vi kan give den mest mulig komfort til vores kunder når og hvis der skal udføres service/installation mm. 

Hos X-Sol Danmark er vi eksperter i solceller, og vi har flere års erfaring i produktion af egne solceller. Vi kender alt til både opbygning og hvor de forskellige sårbarheder på solcellerne kan findes.

Derfor ved vi hos X-Sol Danmark hvad der skal kigges på når vi laver service på solcelleanlæg. Det betyder også at vi meget hurtigt kan finde frem til en evt. fejl på et anlæg som ikke fungerer optimalt.

Udover at være eksperter i solceller, så har vi tæt samarbejde med flere producenter af inverters til solcelleanlæg, derfor har vi også den nødvendige erfaring til at kunne kontrollere og vedligeholde inverters, da vi ved hvor vigtigt der er, at man spørger for at lave løbende service og vedligeholdelse af et solcelleanlæg.

X-Sol Danmark Fronius Service PartnerX-Sol Danmark er certificeret Fronius Service Partner, hvilket betyder at vi har den nødvendige træning og know-how i reparation og vedligeholdelse af Fronius produkter.


Nedenstående på siden har vi gjort det nemt at bestille vores service af sit solcelleanlæg, sin inverter eller at bestille installation andre service. Er der ikke den service du søger, så er det nok ikke fordi vi ikke udføre det, men nok mere at vi ikke har fået lagt det på vores hjemmeside, så sende en mail info@x-sol.dk eller endnu bedre ring tlf. 2632 2045, så hjælper vi dig også der.

Product was successfully added to your shopping cart.
Service

Service

   

9 vare(r)

   

9 vare(r)