ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Product was successfully added to your shopping cart.

Om X-Sol Danmark - solceller direkte fra producenten

Michael Withander direktør for X-Sol Danmark ApSHos X-Sol Danmark er vi producenter af solceller, så når du handler hos os, får du solceller direkte fra producenten, men udover at levere solceller leverer vi også alle komponenter, der skal til for at holde et anlæg kørende.

Hvad end det gælder kabler, batterier, inverter og meget mere, så er fælles for vores solceller og vore øvrige produkter, at de alle er af meget høj kvalitet og er gennemtestede.


Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger.
Vi har set, at der er et stort
behov for solceller til både, autocampers mm. for efterspørgslen for at blive uafhængig af strøm bliver større og større, og flere ønsker at tage på ture, hvor man ikke altid har adgang til strøm.
Derfor leverer vi løsninger til at være uafhængig af strøm på sine rejser.


Hos X-Sol Danmark arbejder vi konstant med at udvikle vor knowhow, men i særdelelshed også vore produkter.
Vi tilbyder produkter, som er helt i top, som alle har råd til, og som holder i mange år.

Når vi har så gode produkter som vore solceller, er det også vigtigt, at vi kan tilbyde vore kunder et komplet anlæg, så kunderne får det optimale ud af solcellerne, og vi har derfor et tæt samarbejde med Victron Energy, som er nogle af de bedste indenfor løsninger til batterier til elektricitet til både, campingvogn mm. Victron Energy er et godt match med vore solceller, det er nemlig ikke nok med en god kvalitet af solcelle, hvis resten ikke også kan levere det, vore kunder forventer.

Hos X-Sol Danmark hjælper vi vore kunder med at finde frem til den bedste løsning og holder løbende øje med, at produkterne lever op til vore kunders forventninger.

Hos X-Sol Danmark kan vore kunder få alt til den samlede løsning for at blive uafhængig af strøm.


Michael Withander
direktør for X-Sol Danmark.
Mail: michael@x-sol.dk