HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7 
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Product was successfully added to your shopping cart.

Pres på tilgængelighed og priser 07.06.2022

Som de fleste nok har bemærket eskalerer den aktuelle mangel på råstoffer samtidig med, at energi- og transportkapaciteten er presset. Vi ser derfor en mærkbar efterspørgsel efter solcelleprodukter af høj kvalitet, mens vi i samme ombæring bliver informeret om yderligere prisstigninger fra forskellige leverandører – behæftet med en kortere gyldighed end sædvanligt.

Grunden til den aktuelle råstofmangel og prisstigninger er blandet andet:

  • Råstofmanglen på bl.a. aluminium, silicium og stål påvirker priserne og tilgængeligheden (både på solceller og montage-systemer)

  • På grund af Corona-situationen bliver ekspeditionstiden i havnene i både Europa og Østen endnu længere.

  • Fragtomkostningerne stiger grundet de stigende brændstofpriser samtidig med at vognmændenes begrænsede transportkapacitet i Europa gør det vanskeligere at planlægge og overholde leveringstider

Vores forslag så du kommer bedst igennem dine ønsker til planlægning og bestilling af dit solcelleprojekt:

  • Få os forbi/beskriv dit behov over telefon eller på mail så tidligt i processen som muligt, så vi kan få dit tilbud og godkendelser på plads.

  • Vi beder dig desværre om at acceptere delleverancer af dit anlæg – dette kan desværre betyde, at vi må installere, hvad der er tilgængeligt og dernæst vente på for eksempel inverter mm, som kan forsinke igangsættelsen af anlægget

  • Prøv at være så fleksibel som muligt i forhold til komponenter og især leveringsdato.

  • Grundet ovenstående får vi ekstra mange henvendelser, så vi beder dig derfor være opmærksom på en lidt længere behandlingstid af din forespørgsel – og på forhånd tak for din forståelse.

Vi ønsker dig en god solskinsdag – det hele skal nok blive godt igen – vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.