ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Smart Batteri Sensor batterispændings- og temperaturføler Smart Batteri Sensor batterispændings- og temperaturføler
  • Smart Batteri Sensor Smart Batteri Sensor
Forrige

MPPT Kontrolpanel

Smart Battery Sense

Vær den første til at bedømme dette produkt

Hurtigt overblik


Smart Battery Sense er en trådløs batterispændings- og temperaturføler til Victron MPPT Regulator.

Ved måling af spænding og temperatur oplades batterierne bedre, opladningseffektiviteten øges, og batteriets levetid forlænges.

Til alle typer af batterier og lithiumbatterier.


Detaljer

Forbedrer batteriopladning

Når spændingen måles ved batteribankens terminaler, undgås fejl som følge af spændingstab på grund af ledningsmodstand, og derved garanteres en korrekt ladespænding.

Hvad angår blyakkumulatorer anvendes data om batteritemperaturen til at justere værdierne af ladespændingen: kolde batterier kræver en højere ladespænding, hvorimod varme batterier kræver en lavere ladespænding. Hvad angår lithiumbatterier anvendes temperaturdata til at deaktivere opladning, når de er for kolde: opladning af lithiumbatterier i nærheden af eller under frysepunktet forårsager permanent skade på cellerne.

Se - slet ingen ledninger

Forbindelsen mellem Smart Battery Sense og en eller flere MPPT Regulator er trådløs: Den benytter VE.Smart Network - en trådløs teknologi, der er baseret på Bluetooth Smart.

De overførte data kan anvendes samtidig af en, to eller flere solopladere, der er forbundet til den samme 12 V, 24 V og 48 V batteribank. Det intelligente netværk konfigureres ved hjælp af VictronConnect-appen.

Rent, enkelt – intelligent

Installationen foretages enkelt, hurtigt og uden tilsmudsning. Forbind enhedens to ringklemmer til batteriets terminaler og tilslut Smart Battery Sense-enheden direkte til selve batteriet ved hjælp af den selvklæbende strimmel.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse