ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

MPPT laderegulator til solceller


Victron Energy MPPT regulator laderegulator får du markedets bedste laderegulator.

Ultrahurtig MPPT
Især når det er overskyet, når lysintensiteten ændrer sig hele tiden, vil en hurtig MPPT-algoritme forbedre energiforbruget med op til 10% sammenlignet med andre MPPT-regulatorer på markedet.

En regulator med MPPT vil justere sin indgangsspænding til at høste den maksimale effekt fra solcellerne og derefter omdanne denne strøm til at levere den varierende spænding på batteriet. Således kan der være for eksempel et 12 volt batteri på den ene side af MPPT regulator og et stort antal solceller forbundet i serie til at producere 36 volt på den anden.

Større effekt med MPPT eller PWM
MPPT (tracker) er en laderegulator med DC til DC transformer og arbejder derfor med solcellens spænding (fx. 18-19V for 12V systemer)
PWM batterilader er en switch, som trækker solcellens spænding ned tæt på batteriet størrelse 12V til ca. 1V over batterispænding (dvs. 13-14V).

Effekt med PWM batterilader til solceller: Spænding * strømstyrke = 13V * 5,2A = 67,6W
Effekt med MPPT laderregulator til solceller: Spænding * strømstyrke = 19,2V * 5,2A = 100W

Belastningudgang
Funktionen af intelligente belastning output forebygger skader forårsaget af døde batterier. Du kan indstille spændingsniveauet, da SmartSolar vil frakoble en belastning, hvilket forhindrer unødvendig batteridræning.
Og her kommer den kloge del: SmartSolar vil forsøge at opnå en hundrede procent opladning hver dag. Hvis dette ikke er muligt - i perioder med dårligt vejr - vil apparatet hæve strømniveauet til frakobling dagligt, indtil det lykkes. Vi kalder denne funktion BatteryLife, fordi den opretholder batteriets sundhed og forlænger dets levetid.

MPPT regulator / MPPT laderegulator til solceller vil også høste væsentligt mere strøm, når solcellens temperatur er lav (under 45 ° C), eller meget høj (over 75 ° C), eller når bestråling er meget lav.

Garanti

En MPPT Regulator / laderegulator fra Victron Energy kommer med 5 års garanti. 

Valg af model
Navnet på vores modeller, fx MPPT 75/15, er det første nummer af solcellerens maksimale tomgangsspænding. Det andet nummer, 15, er den maksimale ladestrøm (amp).

Fjernovervågning og kontrol
VictronEnergy MPPT Regulator kommer i to versioner BlueSolar og den nye version SmartSolar, med indbygget bluetooth.
Den trådløse løsning til opsætning, overvågning og opdatering af regulator vha. Apple- og Android-smartphones, tablets eller andre enheder.
BlueSolar regulator skal der tilkøbes en dongle for at kunne få adgang til trådløsning.


VictronConnect
VictronConnect giver dig mulighed for at få live statusoplysninger og konfigurere eventuelle Victron-produkter, som enten har Bluetooth indbygget eller tilsluttet en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.


Download App store   Download Google Play  Mac App store  Download till Windows

Se VictronConnect manual for mere information


MPPT laderegulator til solcellerBlueSolar MPPT Laderegulator til solceller    Trådløse data overvågning på smartphone

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Regulator MPPT

Regulator MPPT

   

1 til 12 af 14

  1. 1
  2. 2

   

1 til 12 af 14

  1. 1
  2. 2