ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

Laderegulator til solceller

Regulator til solceller er nerven til et godt og velfungerende solcelleanlæg til campingvogne, autocampers, både mm. 

Regulatoren eller laderegulator til solceller som nogle også kalder den, holder øje med strømmen fra solcellen til batteriet. I princippet består et solcelleanlæg af fire dele: solcellen, laderegulator, batteriet og de elektriske belastninger. Phocos soldrevne regulator omfatter kernen i sådanne systemer. Dens funktion er at beskytte batteriet mod overopladning og mod udledning, som overstiger en given grænseværdi. 
Med en regulator fra Phocos øges effektiviteten af systemet som helhed, og du sikres en forlænget levetid på dit batteri, da du får en korrekt opladning.

Alle regulatorer/produkter fra Phocos leveres med 2 års garanti.

X-Sol Danmark forhandler et stort udvalg af solcelle regulator til solcelleanlæg i flere forskellige størrelser til alle formål.
En solcelle batterilader regulator styrer opladningen fra solcellepanel til batteri og afladningen af batteri til forbruget. Regulator til solceller er hjernen i solcelleanlægget og har flere vigtige funktioner i et batteridrevet solcelleanlæg:
- beskytter batteriet mod overopladning
- beskytter batteriet mod afladning (hvis forbruget er tilsluttet til regulatorens udgang)
- viser batteriets tilstand og opladnings-stadiet.

Valg af laderegulatoren skal gøres i forhold til solcellernes totale størrelse, de ønskede funktioner, pris, arbejdstilstand, isoleringstilstand.

X-Sol Danmark er autoriseret partner for tyske Phocos. Phocos er med sine 15 år i branchen førende i fremstilling af regulatorer. Phocos partner i Danmark X-Sol Danmark 

En regulator PWM oplader typisk med 1 volt mere ind batteriets størrelse, hvilket betyder, at hvis du har et 12 Volt batteri, oplader den typisk med 13 volt fra en solcelle og det kan derfor være at den fulde effekt fra solcellen ikke udnyttes. Vores solceller yder typisk mellem 18-21 volt, hvilket vil sige, at man ikke får den fulde effekt ud af solcellen. Hvis man gerne vil udnytte den fulde effekt af solcellen, benyttes derfer en regulator med MPPT  så den fulde effekt af solcellen til opladning af ens batteri udnyttes.

12V 24V 48V regulator
 

 

solcelle laderegulator Phocos    batterilade regulator Phocos     Solcelle regulator

 

solcelle laderegulator - batterilader regulator - 12V 24V 48V regulator

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelle regulator

Solcelle regulator

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.