HURTIG LEVERING Landsdækkende service og installation online support 24/7
 RING TIL OS + 45 2632 2045

Laderegulator til solceller

Regulator til solceller er nerven til en godt og velfungerende solcelleanlæg til campingvogn, autocamper, båd mm. 

Regulatoren eller laderegulator til soleller som nogle også kalder den, holder øje med strøm fra solcellen til batteriet. I princippet består et solcelleanlæg af fire dele: solcellen, laderegulator, batteriet og de elektriske belastninger. Phocos soldrevne regulator omfatter kernen i sådanne systemer. Dens funktion er at beskytte batteriet mod overopladning og imod udledning, der overstiger en given grænseværdi. 
Med en regulator fra Phocos øges effektiviteten af systemet som helhed, og du sikres en forlænget levetid på dit batteri, da du får en korrekt opladning.

Alle regulatorer/produkter fra Phocos, kommer alle med 2 års garanti.

X-Sol Danmark forhandler et stort udvalg af solcelle regulator til solcelleanlæg i flere forskellige størrelser til alle formål.
En solcelle batterilader regulator styrer opladningen fra solcellepanel til batteri og afladningen af batteri til forbruget. Regulator til solceller er hjernen i solcelleanlægget og har flere vigtige funktioner i batteridrevet solcelleanlæg:
- beskytter batteriet mod overopladning
- beskytter batteriet mod afladning (hvis forbruget er tilsluttet til regulatorens udgang)
- viser batteriets tilstand og opladnings stadiet.

Valg af laderegulatoren skal gøres i forhold til solcellernes totale størrelse, de ønskede funktioner, pris, arbejdstilstand, isoleringstilstand.

X-Sol Danmark er autoriseret partner for tyske Phocos. Phocos, som med sine 15 år i branchen, er førende i fremstilling af regulatorer. Phocos partner i Danmark X-Sol Danmark 

En regulator PWM oplader typisk med 1 volt mere ind batteriets størrelse, så hvis du har et 12 Volt batteri så oplader den typsik med 13 volt fra en solcelle og derfor kan det være at man ikke udnytter den fuld effekt fra solcellen. Vores solceller ydere typisk mellem 18-21 volt, hvilket vil sige at man ikke får den fulde eftekt ud af solcellen. Hvis man gerne vil udnytte den fulde effekt af solcellen, skal man over og benytte en regulator med MPPT da de udnytter den fulde effekt af solcelle til opladning af enes batteri.

12V 24V 48V regulator
 

 

solcelle laderegulator Phocos    batterilade regulator Phocos     Solcelle regulator

 

solcelle laderegulator - batterilader regulator - 12V 24V 48V regulator

Product was successfully added to your shopping cart.
Solcelle regulator

Solcelle regulator

   

10 vare(r)

   

10 vare(r)