ALT I SOLCELLER Landsdækkende service og installation online CHAT support 
 RING TIL OS + 45 8872 3380

12V batteri til solceller

12V batteri til solceller er dit lager for opbevaring af strøm. Det er derfor vigtigt, at du ikke køber et for lille eller for stort batteri - vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige batteri til dit behov.
Du kan finde et batteri der her og nu er billigere i indkøb, men som bliver dyrere i det lange løb !! Vi har flere forskellige batteri-typer, men fælles for alle vores batterier er, at de alle er af høj kvalitet og kan bruges sammen med solceller mm. 

Det lukkede AMG batteri er velegnet til indendørs brug i kolonihavehuse, campingvogne og lystbåde mm. Batteriet afgiver ikke gasser, og det skal aldrig efterfyldes. 
AGM batterier er lukkede batterier og er et kvalitetsbatteri med stor strømafgivelse f.eks. ved start af el-motor, køleskab mm. 

Batteriet er 100% vedligeholdelsesfrit og afgiver ikke gasser eller syrespild. 

Fællelse for vores batterier er, at de alle er Batteri til campingvogn og båd.

AGM Batterier:Batteri til solceller

AGM betyder "Absorberende Glasfiber Måtte". I AGM batterier er electrolyt opsuget i glasfibermåtter. AGM batterier er mere velegnede til afladning over kort tid (f.eks. startbatteri) end GEL batteier.
Forventet levetid 7-10 år


GEL Batterier:

Et GEL batteri er specielt beregnet til at opbevare strøm fra en solcelle, da den tåler mange dybe afladninger. I GEL batterier er electrolyt bundet i gel. GEL batterier har generelt længere levetid og bedre cycliske egenskaber end AGM batterier. Gel batteri er
GEL batteri til solcellervedligeholdelsesfrit og kan tåle at ligge på siden.
Forventet levetid 10 - 12 år fra Victron Energy
Forventet levetid   8 - 10 år fra Vision

Rørplade Batterier:
Anvendes bl.a. til store solcelleanlæg.
Forventet levetid 20 år 

Lithium LiFePO4 batteri  er et nyudviklet kvalitetsbatteri, som både overgår AGM og GEL batterier. En højere investering men dobbelt så lang levetid som AGM og GEL batteri. Se vores udregning og forklaring på, hvorfor det bedre kan svare sig at købe Lithium Batterier.

Alle priser er inkl. miljø- og råvareafgift.

Lithium LiFePO4 batteri til solceller 

Product was successfully added to your shopping cart.
Batterier

Batterier

   

1 til 12 af 14

  1. 1
  2. 2

   

1 til 12 af 14

  1. 1
  2. 2