Velkommen til X-Sol Danmark.

Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,00 DKK

fleksibel solcelle

Flex solceller til campingvogn, autocamper   Green solution solceller

Fleksibel Solcelleanlæg Flex-solcelle

 

Light Flex solcelle er det helt rigtige valg til dig, som gerne vil have solceller på din campingvogne eller autocamper. 

Med Light Flex solceller på taget af campingvogn får du naturens egen energi til dit batteri, som dermed altid er opladet, når du kommer frem til opholdsstedet for natten. Light Flex er en letvægts solcelle, som ikke tager meget lastværdi, da vore fire standard solceller vejer fra 0,81 til 2,68 kg. 

Fleksibel solceller til campingvogn, autocamper, uden at lave huller i taget / dækket. Flex solceller er specielt udviklet til opladning af 12v batterier. 

Light Flex fås som standard i 4 forskellige størrelser, 36, 75, 90 og 150 watt, men hvis størrelsen ikke passer til det sted, du ønsker at placere dine solceller, kan du også få fremstillet din egen Ultra Flex solcelle efter dine mål, med den samme ydelse og specifikationer som vores tre standard størrelser.

Har du valgt en af de fire standard størrelser og senere hen gerne vil udvide dit anlæg med mere strøm, så kan du uden problemer udvide dit anlæg med en ekstra eller flere Light Flex solceller.  Det kan dog være, at din regulator skal udskiftes med en større, som kan håndtere flere AMP. Har du købt din regulator fra X-Sol Danmark, så tager vi gerne din brugte regulator retur og modregner den i dit nye køb. (se betingelser for retur af din regulator).

Flex solceller er designet af X-Sol Danmark og fremstillet på egen fabrik i Polen. Flex Light kommer med 2 års produktgaranti og som den eneste producent 80% ydelsesgaranti efter 25 år.

Flex fleksibel solceller
Flex solceller til autocamper, campingvogn eller på båd vil du i de fleste tilfælde kunne spare strømtilslutning på campingpladsen, eller i havnen, når du har været ude at sejle.

Se datablad på alle flex solceller 
Flex Light datablad 36watt, 75watt, 90watt, 150 watt,

 Vil du læse mere om forskellen på Ultra og Light Flex solceller


Komplet solcelleanlæg til camping 150 watt / Solcelleanlæg til autocamper 150 watt / Solcelle til golfvogn 75 watt 

Solceller til campingvogn  Solcelle camping  Solcelle til autocamper

1 til 9 af 12

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende
<

1 til 9 af 12

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende